In de naaste omgeving van onze mini camping kunt u het volgende vinden:

Noordzeestranden en Grevelingenmeer (7km)

Één van de mooie stranden in de omgeving van onze mini camping

Oosterschelde (2km) waar u kunt zeilen, surfen, zwemmen, vissen en duiken.
Het oude stadje Zierikzee (5km).

Een prachtig uitzicht op de Oosterschelde met op de achtergrond de contouren van het stadje Zierikzee

Deltawerken, Oosterscheldekering met waterpark Neeltje Jans (ca 15km).

Er zijn vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers in deze rustige omgeving. 
De dikke toren te Zierikzee
Restaurant De Herenkeet.

 

Alpaca paradijs op 2,7 km afstand van onze minicamping.

 

Alpaca's boerderij Kerkwerve
Probeer er maar eens af te blijven. Het lukt je niet. Alpaca's vragen eenvoudig om te kroelen. In de eerste plaats door hun relaxte uitstraling. En wanneer ze dan ook nog gaan hummen als een baby, gaan kinderen en volwassen door de knieën.

Het was een standaard tafereel zaterdag bij de opening van de Alpacaranch aan de Kievitsweg bij Kerkwerve. ,,Ze hebben iets magisch", zegt eigenaresse Sandra Radecke. ,,Iedereen wil met ze wandelen." En dat kan dan ook. De ranch biedt arrangementen voor een anderhalf uur durend tochtje, vergezeld van een Alpaca.

Therapeutisch gehum
Omdat ze zo relaxed zijn en in combinatie met dat gehum, is dat therapeutisch", verklaart Radecke de diepere gedachte achter deze activiteit. In groepsverband is tevens een potje boerengolf mogelijk tussen de kudde. ,,Dat vinden ze allemaal prima. Je moet wel een beetje voorzichtig zijn met die bal natuurlijk.

Warme wol
De fokkerij telt momenteel 26 Alpaca's. Tien vrouwtjes zijn drachtig. De eerste veulens (cria) worden eind deze maand verwacht. Radecke laat de wol van de dieren verwerken tot allerlei producten, die te koop zijn via de eigen shop. ,,Alpacawol is vier keer warmer dan wol van schapen, de zachtste die er is en thermo-regulerend."